Over ons

NR.2

Images: http://www.nr2-guitars/

Over ons

Bij NR.2 draait het om muziek en instrumenten. Voor bijvoorbeeld budget gitaren en zeer betaalbare accessoires ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook voor vintage instrumenten die hun kwaliteit al jaren lang bewezen hebben. Bestellen kun je online in deze webshop, maar je kunt ook langskomen op onze Outlet dagen, of op afspraak als je een speciale wens hebt.

Zoek je een goede elektrische of akoestische gitaar? Wij hebben er heel veel voor de allerlaagste prijs! Of heb je een muziekstander, keyboardtas, gitaarkoffer, kabels of misschien een tamboerijn nodig? Kom maar langs, of bestel in onze shop. Heb je een muziekschool en zoek je zeer betaalbare violen, een trompet of een alt-saxofoon? We zien je graag.
Ben je meer geïnteresseerd in een Vintage Gitaar met een heleboel mojo dan ben je bij ons aan het goede adres.
Iedere zaterdag is onze gitaar-technicus aanwezig. Kleine probleempjes kunnen eventueel direct worden verholpen, denk ook aan een setje nieuwe snaren. Voor de wat grotere klussen krijg je een prijsopgave en proberen we de gitaar binnen een week klaar te hebben.
We willen in ieder geval één zaterdag per maand een open podium organiseren, waar naar hartelust gejammed kan worden. Houdt onze Facebook pagina in de gaten!!

Powered By OpenCart
NR2 Music Outlet © 2018